The Sinking City

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. december 29. (5 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ebben a nyitott világú játékban a játékosnak egy nyomozó bőrébe bújva kell feltérképeznie a H.P. Lovecraft által megálmodott rejtélyes és egyben őrült helyszíneket. A történet egy fiktív amerikai városban játszódik, amit különös módon egyre jobban elönt a víz, és az ott élő emberek pedig kezdenek átváltozni valamilyen szörnyűségekké.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.