A Life is Strange alkotói jelenleg összesen 6 játékon dolgoznak, ha a Twin Mirrort is beleszámítjuk.

A Dontnod első emlékezetes játéka, a Remember Me, elég távol állt az óriási sikernek számító LiS stílusától, tehát könnyen elvárható egy ilyen csapattól, hogy a jövőben ismét kísérletezgetésbe kezdjenek, és nem csak színtiszta, epizodikus kalandjátékokkal foglalkozzanak. Próbálkoztak már a Vampyre-ral, és a Tell Me Why is inkább volt interaktív film, mint teljesértékű játék.

Az egyre több bevételnek köszönhetően a francia cég gyors növekedésbe kezdett, és jelenleg körülbelül 300 ember dolgozik nekik a párizsi és montreali stúdiókban. A pletykák szerint egyébként épp az utóbbi stúdióban heggesztik a LiS-szen dolgozó írók és programátorok az új narratív kalandjátékot. Hogy miről fog szólni ez a játék, azt egyelőre nem tudni, de Oskar Guilbert - a Dontnod igazgatója - azt elárulta, hogy emellett még további 4, eddig be nem jelentett játékon ügyködnek.

Hogy mindez mennyire jó, vagy káros dolog -  gondoljunk csak a TellTale terjeszkedésére a sikereik után - még nem tudni, de reméljük, hogy a mennyiség nem fog a minőség rovására menni.