Syberia

9.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2002. január 9. (21 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Benoit Sokal legnagyobb "durrantása", melyben az amerikai ügyvédnő, Kate Walker bőrébe bújva járhatjuk be Franciaország egy képzeletbeli városát, valamint Közép- és Kelet-Európa egyes részeit. Kate épp Anna Voralberg temetése idején érkezik a francia városba, ahol az elhunyt asszony játékgyára körüli ügyeket szeretné elintézni. Ott azonban megtudja, hogy Annának van egy Hans nevű fivére, aki még mindig életben van, valahol észak-keleten, ezért a gyár tulajdonjoga őt illeti meg. Kate-nek nem marad más választása, mint felkeresni Hanst, miközben nem csak az új vidékeket, de önmagát is kezdi egyre jobban megismerni.

A játék hatalmas elismerésnek örvend a játékosok között, nyugodtan kijelenthető, hogy klasszikus kultjátékról van szó, amelyet az érintőképernyős eszközök megjelenése után iOS, Android és Nintendo DS-re is kiadtak.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

vengerszkij

Összes értékelése: 5

9.5/10 - Az első...
2017. december. 11.
Az első találkozásom a kalandjátékokkal a Syberiával kezdődött. Szerencsére. Az elképesztő történet, varázslatos hangulat és a gyönyörű látvány engem is beszippantott. Azóta sem láttam ennyire lenyűgöző játékot.

Tyucsev

Összes értékelése: 66

9.5/10 - De rég volt...
2020. november. 4.
Nem az első kalandjátékaim közé tartozik, de sokáig nem láttam nála szebbet. A képeket nézegetve jöttem rá, hogy már csak nagy vonalakban emlékszem az egészre. Akkori nyelvtudásomhoz jól jött a magyar felirat, sokat dobott az élményen.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elhunyt Kate Walker apukája, Benoît Sokal
Hír
2 éve 1 hete (2021. május 29.)

Elhunyt Kate Walker apukája, Benoît Sokal

A Microids ma délelőtt nagy szomorúsággal jelentette be, hogy hosszantartó betegség után eltávozott közülünk a kalandjáték fejlesztés egyik legutolsó nagy alakj...