Still Life - háttérkép

Still Life

2005. április 14. (16 éve 1 hete)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005-04-14

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Microids

Kiadó: Microids

Platform: PC, Mac OS, Xbox

Leírás:

Victoria McPherson, a fiatal és rendkívül tehetséges FBI ügynök, egy brutális sorozatgyilkos után nyomoz. A holttestek száma már 5-nél jár, de szinte alig van valamilyen nyom és bizonyíték, amin el lehetne indulni. Victoriára hatalmas nyomás nehezedik és a fáradtság, meg a stressz egyre jobban kezd eluralkodni rajta. Ennek okaként elhatározza, hogy pár nap szünetet tart és édesapja régi otthonába utazik, amely Chicago külvárosában található. A házban megtalálja nagyapjának (Gus a Post Mortemből) régi ügyiratait, melyekből kiderül, hogy egy múltban történt gyilkosság-sorozat rendkívüli módon hasonlít a jelenlegi gyilkosságokhoz...

A Still Life hatalmas sikernek örvendett a megjelenésekor. A PC Gamer US a 2005-ös év legjobb kalandjátéka díjára is jelölte, de azt végül a Fahrenheit kapta meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Still Life
Végigjátszás
14 éve 4 hónapja (2006. december 20.)

Still Life

Still Life végigjátszás.