Slay the Princess

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 23. (5 hónapja 3 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Fontos döntéses, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Egy erdei ösvényen jársz, és az ösvény végén egy faház áll. A kunyhó alagsorában pedig egy hercegnő. Azért vagy itt, hogy megöld őt. Ha nem teszed meg, akkor vége a világnak. Mindent meg fog tenni, hogy megállítson téged. Elbűvöl, hazudik, és megígéri neked a világot, és ha hagyod, tucatszor megöl téged. De te nem hagyhatod. Ne feledd, a világ sorsa a te válladon nyugszik!

Nem fogsz hallgatni a Narrátorra, ugye? A hercegnőket megmenteni kell, nem pedig megölni...  

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

9/10 - Túlmutat az egyszerű videójátékokon
2023. október. 25.
A bevezetőben írtakkal szinkronban itt az értékelés szekcióban sem könnyű a dolgom. A Slay the Princess néhány klasszikus elődjéhez hasonlóan túlmutat az egyszerű videójátékokon, és egy igazi művészeti alkotásnak fogható fel. És pont ezért objektív keretek között egyáltalán nem könnyű megítélni. Adjak rá 8 pontot, mert csak fekete-fehér a grafikája? Senki a kezébe se venné utána, ami komoly hiba lenne. Adjak rá 10-et, mert ritkaságszámba menő élményt ad? Akkor meg mindenki hatalmas elvárásokkal ugrana bele, hogy itt a tökéletes játék, bizonyára mindent maga mögé utasító élményt ad. Valakinek igen, valakinek nem. Adjak rá egy pontot, mert egy szöveges kalandjáték, amiben végtelen mennyiségű betűt kell olvasnunk/meghallgatunk, és egy darabi logikai fejtörő nincs benne? Lesz, akinek csupán ennyit fog érni, mert nem fogja meg a koncepció és az abból származó atmoszféra. Totálisan meg vagyok lőve az értékelésével, de valamilyen pontot csak fogtok látni ott feljebb :). Szerintem mindenki tegyen egy próbát a demójával, és akkor nagyjából tudni fogja, hogy merrefelé helyezkedik el neki a játék, és hogy érdemes-e beszereznie a teljes változatot.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Slay the Princess - A hercegnőt megölni nem kell félnetek; de jól lesz?
Teszt
5 hónapja 2 hete (2023. október 25.)

Slay the Princess - A hercegnőt megölni nem kell félnetek; de jól lesz?

Ritkán voltam ennyire gondban az elmúlt 18 évben, mióta a billentyűzetet koptatom, hogy kifejtsem a gondolataimat onlány (hátha érdekel valakit…), ugyanis ez a...

100.000 eladott példány fölött jár a Slay the Princess PC-n
Hír
4 hónapja 15 órája (2023. december 12.)

100.000 eladott példány fölött jár a Slay the Princess PC-n

Óriási mérföldkőhöz érkezett a Black Tabby Games nemrég megjelent játéka. A Slay the Princessből nem kevesebb, mint 100.000 példány talált gazdára PC-n, a ponto...