Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 8. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Hagyományos kaland, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Square Enix

Kiadó: Square Enix

Platform: Android, Windows/DOS, iOS, Switch

Leírás:

A játék a 20. század végi Japánban, Tokió Sumida kerületében játszódik. A történet egy városi legenda körül forog, amely a Honjo hét rejtélyéről szól, és amely állítólag átkokhoz és egy feltámadási rituáléhoz kapcsolódik.

A játék a legendához kötődő emberek egy csoportjának történetét meséli el. Egyikük Shogo Okiie, egy irodai alkalmazott, aki barátjával, Yoko Fukunagával együtt elindul a Kinshibori parkba, hogy utánajárjon a Hét Rejtélyről szóló pletykáknak, ahol végül mindketten több megmagyarázhatatlan jelenségnek lesznek szemtanúi. A többi főszereplő között vannak rejtélyes halálesetek ügyében nyomozó detektívek, egy középiskolás, aki megpróbálja megtudni, miért lett öngyilkos a barátja, és egy anya, aki bosszút akar állni fia elvesztése miatt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.