Scarlet Hollow

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 11. (3 éve 3 napja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Szénbányákat zárnak le halálos balesetek után. Furcsa lények vadásznak a jószágokra. Bosszúálló szellemek költöznek a házakba. Scarlet Hollow álmos városkája ehhez hasonló borzalmakra ébred, épp akkor, amikor odaérkezel. 

Pedig úgy gondoltad, hogy ez csak egy csendes kis kirándulás lesz Észak-Karolina vidékies hegyvonulata mellett. Mindössze annyit kellett volna tenned, hogy végre találkozol a rég nem látott unokatestvéreddel, és megvigasztalod az édesanyja temetésén. De most minden új nap új rémálmokat hoz.

Már csak egy hetet kell túlélned. De vajon sikerül-e a Scarlet Hollowban kísértő szörnyű rejtélyek végére járnod, mielőtt azok az életedet követelnék?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.