Phoenix Wright: Ace Attorney

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. október 11. (22 éve 8 hónapja)

Műfaj: Krimi, Humoros, Sci-fi, Dráma

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A történet Phoenix Wrightot, az újonc védőügyvédet követi, aki megpróbálja elérni, hogy ügyfeleit "ártatlannak" nyilvánítsák. A további szereplők között szerepel Phoenix főnöke, Mia Fey, az asszisztense és Mia húga, Maya, valamint Miles Edgeworth ügyész. A játékos két szálon keresztül irányítja Phoenixet: nyomozás és bírósági tárgyalás. A nyomozások során információkat és bizonyítékokat gyűjtenek. A tárgyalások során keresztkérdéseket tesznek fel a tanúknak, és válaszolnak a bíró, az ügyész és a tanúk kérdéseire. A történet öt ügyre oszlik. Az ötödiket a Nintendo DS verzióban mutatták be, hogy kihasználják a kézi konzol érintőképernyőjét használó játékelemeket, amelyek az eredeti Game Boy Advance verzióban nem voltak elérhetők.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.