Runaway: The Dream of The Turtle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. március 12. (17 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Runaway sorozat első részének történései után Brian és Gina végre nyugodtan együtt lehetnek egy Mala nevezetű trópusi szigeten. Egyik nap sétarepülésre indulnak, azonban a gépük elromlik és mivel csak egyetlen ejtőernyő van a gépen, ezért azt Brian Ginának adja. Brian túléi a balesetet, de ahhoz, hogy visszatérjen és megtalálja Ginát, még nagyon hosszú utat kell megtennie.

A sorozat második részére öt évet kellett várni. Gyönyörű kézzel-rajzolt grafikát hozott magával. 2007-ben Nintendo DS-re és 2009-ben Wii-re is megjelent.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.