Runaway: A Road Adventure

8
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003. augusztus 28. (20 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pendulo Studios

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ez a kézzel-rajzolt point and click kalandjáték egy Brian nevezetű fiatal tudósról szól, aki próbálja életben tartani magát és a gyönyörű Ginát, akit keménykötésű maffiózók üldöznek. A játék az USA-ban játszódik és 6 fejezetből áll. A történet egyébként egy titokzatos krucifix körül forog, amit előbb csak a maffia, de később már hőseink is szeretnének megkaparintani.

A játék egyik érdekessége, hogy valójában a 2D és a 3D technológiát keveri össze. A karakterek 3D-sek, de a rájuk húzott szűrő segítségével úgy tűnik, mintha egy klasszikus 2D-s kalandjátékot játszanánk.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Pixelhexer89

Összes értékelése: 1

8/10 - Runaway game never going back
2017. november. 12.
Mindig is a point 'n' click kalandjátékok voltak a kedvenceim ebben a műfajban. Szerintem az egyik legkiemelkedőbb alkotás ebben a kategóriában a Runaway első része. A látvány a mai napig megállja a helyét, nagyon esztétikusak a helyszínek. A fejtörők is kellően nehézre sikeredtek, sőt...Helyenként elég agyament és elvont gondolkodás kellett ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogyan juthat tovább a sztoriban. Összességében egy nagyon vicces, élvezetes, néha hajtépkedéssel teli kaland, ami bevéste magát az emlékezetembe. Különösen az a 3 énekes "travi rózsa", akik az egyik fejezetben a főszerepet játszák.

vengerszkij

Összes értékelése: 5

8/10 - Rúzzsal töltött golyószóró
2017. december. 14.
Tele humorral, lazasággal és eszement problémamegoldással. A Syberia után hatalmas étvággyal vetettem bele magam a játékba, de néha olyan nehéz volt egy-egy feladat megoldása, hogy azon csodálkozom, hogy egyáltalán végigvittem. Soha nem lehetsz biztos benne, hogy logika szerint gondolkodj, vagy valami egészen más a kulcs, emiatt néha az őrület kerülget. Nagy Klasszikus.

Trishtan

Összes értékelése: 76

8/10 - Úton, útfélen
2020. szeptember. 27.

Összességében nekem tetszett a game. Szerintem annak idején mikor megjelen sokat segített, hogy a kalandjátékok kicsit ismertebbek legyenek, mivel nem volt túl bonyolult, jó volt a történet, szép volt a grafika, sokan beruháztak rá. Talán mikor megjelent annyi pénzt nem ért meg rövidsége miatt, de szerintem ma bárkinek megér 1990 forintot, hogy játszon egy jó kalandjátékkal.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Runaway: A Road Adventure
Teszt
17 éve 1 hónapja (2007. április 1.)

Runaway: A Road Adventure

Számomra ez a játék nagyon kellemes meglepetés volt. 2005 karácsonyára gondoltam meglepem magam valami jó kis kalanddal. Kolbászolok a boltok polcai között, mik...