Norbi's Quest 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. szeptember 8. (19 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pilcz Studios

Kiadó: Pilcz Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Norbi épp zenekara, a Fastforward próbájára igyekszik egy magnóval a kezében, mikor egy véletlen baleset folyamán leszakad a lifttel. Ez további balesetek folyamát indítja el, mely során Norbinak az életéért is meg kell küzdenie a másvilágon.

A fejlesztők szavai: A Norbi's quest eredeti folytatása a kórházban játszódott volna, de abban olyan ötletek voltak, melyeket akkori tudásunkkal nem tudtunk volna megvalósítani. Később Laci kezébe vette az irányítást és kitalált egy teljesen új sztorit, melynek kiinduló alapja egy megtörtént esemény volt, miszerint Norbi magnójának zsinórját odacsukta a liftajtó. Laci ebből kanyarintott egy történetet, amit utána egyedül megcsinált játékban. Érdekesség, hogy ennél a résznél a pályarajzok papíron készültek el és többféle befejezése is van.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.