Broken Sword: Shadow of the Templars - The Director's Cut

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. március 19. (15 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Humoros, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Revolution Software

Kiadó: Ubisoft

Platform: Nintendo DS, iOS, Windows/DOS, Android, Wii

Leírás:

A Director's Cutra utaló kiegészítés a címben nem véletlen, a legendás első rész bővített változatát takarja. Ennek köszönhetően egy teljesen új fejezetet kapunk rögtön a játék legelején, amelyben Nicot irányítjuk, és az eredeti első epizódhoz hasonlóan most is egy gyilkossággal kezdődnek az események. Ennek kiderítése szépen összefonódik az eredettörténettel, az új grafikai megoldásokat pedig az évtizedek óta a Revolutionnel dolgozó Dave Gibbons képregénygurunak köszönhetjük. Mindezek tetejében a játékot kiegészítő képregényt is kapunk hozzá, így teljessé téve a Broken Sword első részét.

A játék főhőse egy jogász, George Stobbart. Éppen békés őszi szabadságát tölti a festői szépségű Párizsban amikor egy nem várt fordulat következik be: mielőtt elkortyolhatná a kávéját, egy furcsa bohóc lép be a kávézóba egy harmonikával a kezében, majd egy aktatáskával a hóna alatt elrohan. Nem sokkal később egy bomba omlasztja össze a kávézót, hősünket a törmelék alá teperve. Alig eszmél fel, de hamar rájön, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Utánajár az eseményt kiváltó okoknak, és nagy meglepetésére sokkal szövevényesebb dolgokra derít fényt mint ahogy azt gondolta volna...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa
Érdekesség
2 éve 8 hónapja (2021. október 16.)

Egy kocsitolvajon múlt a Broken Sword sorsa

Ha most azt hiszitek, hogy a fenti cím kissé bulváros, akkor némileg igazatok van, bár tényleg ez az igazság. George Stobbart és Nico Collard legelső kalandja n...