Outer Wilds

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. június 18. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A 2020-as BAFTA Games Awards-on a legjobb játék díját elnyerő, a Giant Bomb, a Polygon, az Eurogamer és a The Guardian által a 2019-es év játékának választott Outer Wilds egy a kritikusok által is elismert és díjnyertes nyílt világú rejtélyes játék, amely egy végtelen időhurokban rekedt naprendszerről szól.

Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyszínekkel, amelyek az idő múlásával változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy bolygó felszínét, amint az szétmorzsolódik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. június 28.)

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right

Lesz mit játszani ebben a dögmelegben.