Doctor Who - The Edge of Reality

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 14. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az alapjáték (The Edge of Time) kibővített változata, amely elhagyja a VR-t, és sima billentyű+egér kombóval, vagy gamepaddal is játszható.

A 13. dokival (Jodie Whittaker) kell megmentenünk nem csak a világot, hanem a teljes világegyetemet a pusztulástól. Ehhez pedig a Tardis-szal mindenfelé bóklászva a téridőben egy halom logikai feladványt oldhatunk meg, miközben a sorozat világából szalasztott mindenféle szörnyetegekkel gyűlik meg a bajunk. A 13. doktor mellett felbukkan mindenki közönségkedvence, a 10-es doktor, avagy David Tennant is, 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Két Doctor Who játék is jön jövőre
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. október 15.)

Két Doctor Who játék is jön jövőre

Bár minden idők legrégebb óta futó sci-fi sorozatának modern inkarnációja talán, ha egy értelmesebb kalandjátékszerűséget kapott az elmúlt 15 évben, a fejlesztő...