The Forgotten City - háttérkép

The Forgotten City

2021. július 28. (4 napja 20 órája)

Modern Storyteller

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 28. (4 napja 20 órája)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Római Birodalom idején egy titkos földalatti városban rekedt huszonhat elveszett lélek kapaszkodik az életbe. Ebben a bizonytalan utópiában, ha egy ember megszegi a titokzatos Aranyszabályt, mindenki meghal. Mint egy kétezer évvel a múltba utazott időutazó, egy végtelenített időhurokban élheted át újra az utolsó pillanataikat, felfedezve és kihallgatva őket, és megváltoztatva a nap menetét minden egyes felfedezett titokkal. Csak az időhurok ügyes kihasználásával és nehéz erkölcsi döntések meghozatalával remélheted, hogy megoldhatod ezt az epikus rejtélyt. Itt a döntéseid számítanak. A város sorsa a te kezedben van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Forgotten City – egy nyílt világú nyomozósdi az ókori Rómában
Hír
1 hónapja 2 hete (2021. június 13.)

The Forgotten City – egy nyílt világú nyomozósdi az ókori Rómában

Ha netán ismerős lenne számotokra a cím, az nem meglepő, a játék ugyanis a kritikusok által is elismert mod újragondolása, amely elnyerte a nemzetközi Writers'...