The Entropy Centre

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 3. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Entropy Centre egy belső-nézetes puzzle kalandjáték, amelynek alapkoncepciója egy olyan fejtörőrendszer, amelyben a játékos visszaforgathatja az időt. A játékban egy Aria nevű nő bőrébe bújhatunk, aki egy Holdon található, lepusztult tudományos létesítményben ébred. Astrával, a mesterséges intelligenciával rendelkező társával és a kézi Entropy Device segítségével komplex időalapú rejtvényeket kell megoldanunk, hogy megakadályozzuk a Föld pusztulását.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - A fejtörők jók, de a sztori felejtős
2022. november. 1.
Összességében én nem nevezném nagyszerű játéknak a The Entropy Centre-t, de az biztos, hogy a fejtörős részekben, amik miatt végül is létrehozták, abban egész szépen tündököl. Esténként 1-2 órára könnyen el lehet merülni benne, de a narratíva kiforratlansága miatt igazából akkor sem vesztünk semmit, ha csak hetente 1-2 alkalommal indítjuk el. A különböző fejtörőkkel kellemesen el lehet szórakozni, és véleményem szerint a Stubby Gamesznek, így az első próbálkozása után egyáltalán nincs mitől szégyenkeznie.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Harcolj az idővel és győzd le őt a The Entropy Centre-ben, a belső-nézetes puzzle-kalandban
Hír
2 éve 1 hete (2022. június 12.)

Harcolj az idővel és győzd le őt a The Entropy Centre-ben, a belső-nézetes puzzle-kalandban

Mi születne abból, ha egy „Portal által inspirált” játékot egy időmanipulálós, fejtörős mechanikával kereszteznénk? Nos, a brit Stubby Games szerint egy pofás k...

Novemberben menthetjük meg a Földet az Entropy Centre-ből
Hír
1 éve 8 hónapja (2022. szeptember 30.)

Novemberben menthetjük meg a Földet az Entropy Centre-ből

Méghozzá egy beszélő fegyverrel a kezünkben, és megvadult takarítórobotok seregével a nyomunkban.

The Entropy Centre – fejtörőkkel a kataklizma ellen
Teszt
1 éve 7 hónapja (2022. november 1.)

The Entropy Centre – fejtörőkkel a kataklizma ellen

A Portal-rajongóknak nem sok örömük volt az elmúlt évek során. A Valve nem nagyon akar folytatást belőle, és túl sok hozzá hasonló játék sem készült mostanában....