Eternal Threads

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 20. (1 nap 2 óra múlva)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Cosmonaut Studios

Kiadó: Secret Mode

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Leírás:

Az Eternal Threads egy egyjátékos, belső-nézetes, narratív kalandjáték, amely az időmanipulációról, a döntésekről és azok következményeiről szól.

Mint ügynök, akinek az időfolyamban lévő korrupció megszüntetése a feladata, 2015 májusában Észak-Angliába küldtek, ahol hat ember halt meg egy háztűzben. Mivel nem tudod csak úgy egyszerűen megállítani a tüzet, ezért inkább az ott lakóknak a tüzet megelőző héten hozott döntéseit kell manipulálnod, hogy mindannyian túléljék az eseményt.

A kezdetektől fogva szabadon felfedezheted a tüzet megelőző hét napot. Az egész hét jelentős eseményeit annyiszor és olyan sorrendben nézheted meg és változtathatod meg, ahogy csak szeretnéd. Egyes döntések csak kisebb hatással lesznek az idővonalra, tárgyakat mozgatnak a házban, vagy mélyebb történeteket és titkokat tárnak fel. A nagyobb változtatások azonban átírják az idővonalat a meglévő események megváltoztatásával, új események hozzáadásával, vagy akár más események teljes lecserélésével.

Ezen az idővonalon kell fel és le haladnod, a hét különböző pillanataiban megváltoztatva a döntéseket, hogy azok hatásai kölcsönhatásba lépjenek, és együttesen megmentsék mind a hat embert.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.