Killer Frequency

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 1. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy erősen a The Kirlian Frequency ötletén alapuló játékról van szó. A történet 1987-ben játszódik, és egy rádiós DJ-t, Forrest Nasht irányítjuk benne. Miközben épp az éjszakai műszakját végzi, különböző személyek telefonálnak be a műsorába, akiknek többsége a segítségét kéri. Nashnek az lesz a feladata, hogy rejtvényeket oldjon meg, amik segítségével megmentheti őket a környéken garázdálkodó, titokzatos gyilkostól. Minden hívás élet-halál kérdése, ezért fontos, hogy jól döntsön, ugyanis a gyilkos egyik telefonálónak sem fog megkegyelmezni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.