Murderous Muses

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 12. (1 éve 1 hete)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Fontos döntéses, Hagyományos kaland, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: D'Avekki Studios

Kiadó: D'Avekki Studios

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Murderous Muses egy végtelenül újrajátszható rejtélyes gyilkossági játék, melyben a következtetés, a felfedezés, a rejtvények, a gyűjtögetnivalók és az FMV keveredik. Ez a D'Avekki Studios (a The Infectious Madness of Doctor Dekker, a The Shapeshifting Detective és a Dark Nights with Poe and Munro) fejlesztőinek negyedik játéka, de az első, amely a 3D-t FMV-vel kombinálja.

A játékos az a feladata, hogy megoldjon egy baljóslatú gyilkossági ügyet úgy, hogy három, valóságot megváltoztató éjszakát tölt egy kísértetjárta művészeti galériában.

A történet szerint egy év telt el Mordechai Grey megoldatlan gyilkossága óta. Tisztelgésképpen az Argenta Galéria a művész hat leghíresebb portréját és fő gyanúsítottját, a „gyilkos múzsákat” állítja ki. A galéria éjszakai őrének bőrébe bújva 3 nap alatt kell felfedezned a galéria titkait, miközben éjszaka a festmények életre kelnek, a titokzatos és ritka „Mordechai szemei” által táplálva. Ilyenkor Mordechai szemén keresztül látunk, és így tudjuk kikérdezni a gyanúsítottakat, feloldani a rendőrségi kihallgatásokat, és végül kideríteni, hogy ki a gyilkos múzsa...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.