Memory's Reach

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (7 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi

Játékmenet: Felfedezős, Metroidvania, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Memory's Reach egy belső nézetes puzzle-kaland metroidvania. Fedezz fel labirintusszerű megastruktúrákat, oldj meg észbontó rejtvényeket, és használj fantasztikus idegen technológiát egy rejtélyes metroidvania kalandban.


Tornyosuló műemlékek és töredezett ereklyék maradtak meg egy olyan világból, amelyet évezredekkel ezelőtt egy nagy kataklizma pusztított el. Fedezd fel egy idegen világ elhagyatott maradványait, hogy felfedezd a szerencsétlenség forrását, és feltárd egy elpusztult civilizáció örökségét.


Fedezd fel a világot, és fedezz fel hatalmas új képességeket!
Kalandozz derűs lebegő városokban, hatalmas földalatti építményekben és veszélyes orbitális űrállomásokon. A világ lassan tágul, ahogy rejtvényeket oldasz meg és erőteljes új képességeket szerzel. Használd a képességeidet, hogy utakat nyiss korábban elérhetetlen területeken, legyőzd az egykor leküzdhetetlen akadályokat, felfedj rejtett titkokat, és oldj meg újfajta rejtvényeket.


Oldj meg észbontó rejtvényeket
Kolosszális, ősi gépek kezdenek ébredezni, ahogy kihívást jelentő rejtvényeket oldasz meg, és átveszed az irányítást a hatalmas idegen technológia felett. Holografikus terminálok, elmozduló falak, idegen teleporterek és más bizarr mechanizmusok hatalmas, egymáshoz kapcsolódó rejtvénytermeket alkotnak - használd az összes rendelkezésedre álló eszközt a bonyolult rejtvények megoldására, amelyek próbára teszik logikai és térbeli gondolkodási képességeidet.


Fedezd fel a kozmikus örökséget
Évezredekkel ezelőtt egy kataklizmikus esemény véget vetett egy fejlett civilizációnak. Évszázadokkal később egy ősi kincsről szóló pletykák téged, egy rettenthetetlen űrkalandort vonzanak a kietlen világuk felkutatására. Vizsgáld át a környezetet, keress rejtett relikviákat, és rakd össze a szétszórt adatfoszlányokat, hogy feltárd egy kihalt nép pusztító történetét, és felfedd egy elpusztult civilizáció örökségét!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A Memory's Reach pre-alfa demója már elérhető a Steamen
Hír
1 hónapja 2 hete (2024. március 30.)

A Memory's Reach pre-alfa demója már elérhető a Steamen

A PAX illetve SXSW rendezvényeken korábban már bemutatott demó kapott egy frissített változatot. A puzzle-kaland metroidvania készítője ezen alkalomból egy új e...