Loco Motive

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 30. (1 hét 23 óra múlva)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Robust Games

Kiadó: Chucklefish

Platform: Windows/DOS, Switch, Mac OS

Leírás:

A Reuss Expresszen meggyilkoltak egy utast, és te vagy az első számú gyanúsított. Bogozd ki az izgalmas rejtélyt, és oldj meg érdekes point-and-click rejtvényeket, hogy bebizonyítsd ártatlanságodat! Egy pofonegyszerű kaland, tele halálos meglepetésekkel, sokkoló fordulatokkal és valósághű karakterekkel!

A Loco Motive egy point & click kalandjáték, amelyet Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expresszen című krimije ihletett. A produkciót egy független stúdió, a Robust Games fejlesztette, prototípusa pedig az AdvXJam 2020 game jam során készült.

A Loco Motive cselekménye az 1930-as években játszódik, az exkluzív Reuss Expressz vonat fedélzetén. Amikor a gazdag Lady Unterwaldot fontos beszédének előestéjén meggyilkolják, három szereplőt gyanúsítanak a bűncselekménnyel: Arthur Ackerman ügyvédet, Herman Merman regényírót, aki nyomozó szeretne lenni, és Diana Osterhagen-t, aki kémként dolgozik Őfelsége, a királynő kötelékében. A három főszereplőnek nincs más választása, mint lefolytatni egy olyan nyomozást, amely nem csak hogy felmenti őket, de a gyilkos kilétének kiderítéséhez is vezet. Bár mindez nagyon komolyan hangzik, a történetnek mégis van egyfajta pofonegyszerű, humoros hangulata.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Loco Motive - humoros nyomozás a luxus expresszen
Hír
2 éve 5 hónapja (2021. december 19.)

Loco Motive - humoros nyomozás a luxus expresszen

Az idei Overboard! után jövőre megint kapunk egy humoros, gyilkost kereső kalandjátékot.