Voodoo Detective

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 24. (2 éve 3 hete)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

New Ginen: egy gazdag vudu kultúrával átszőtt, üzletláncokkal elárasztott, kiváltságos turistákkal fertőzött kis szigetváros, ahol a helyiek a gyarmati korrupció ellen harcolnak, méghozzá nem kis tétért, hanem magáért a túlélésért.

Ebben a közegben találkozunk egy titokzatos, múlt nélküli nővel, aki egy olyan mélyreható dráma középpontjában áll, melynek köszönhetően még a valóság keszekusza fonalai is kibogozódással fenyegetnek.

Csatlakozz Voodoo Detective legújabb ügyéhez, ahol minden piszkos titok mögött veszély rejtőzik, és minden izgalmas pillanat akár az utolsó is lehet. Itt az idő, hogy felvedd a kalapodat és a ballonkabátodat, nyomozó, ugyanis van egy rejtély, amit meg kell oldanod!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

9/10 - Mintha csak a ’90-es évekből pottyant volna ide
2022. május. 23.
Na, de érdemes-e behúzni a Voodo Detective-et a Steam fiókunkba, és nyomába érhet-e a nagy klasszikusoknak? Szerintem mindkét kérdésre igen a válasz. Ez a kaland így, ahogy van, ugyanennyire szórakoztató lett volna 25 éve, ahogyan most is az. Gyönyörű a grafikája, érdekes a története (bár a voodoo mitológiában előforduló durvábban horrorisztikus dolgokban azért nem nagyon merül el), kellően agyatekertek a feladványai, kellemes a humora, zseniális a zenei anyaga, és pont annyi ideig köt le, ami teljesen jó a mai kolosszus méretű játékok között. Én még azt is ki merem jelenteni, hogy játszva bekerülhetne az elmúlt évek top 5 point and click kalandjai közé. Remélhetőleg a fejlesztőktől sok hasonlót láthatunk majd még, és nem lépnek hosszú távon a Daedalic útjára.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Voodoo Detective – egy humoros, kézzel-rajzolt kaland, neves szinkronszínészekkel
Hír
2 éve 2 hónapja (2022. április 10.)

Voodoo Detective – egy humoros, kézzel-rajzolt kaland, neves szinkronszínészekkel

Első látásra nekünk a Broken Sword ugrott be róla a képek alapján, de bármi is legyen a végeredmény, egy humoros és izgalmas, ráadásul kézzel-rajzolt point-and-...

Voodoo Detective – Mintha csak a ’90-es évekből pottyant volna ide
Teszt
2 éve 3 hete (2022. május 23.)

Voodoo Detective – Mintha csak a ’90-es évekből pottyant volna ide

Úgy látszik, hogy az indie-fejlesztők végre valahára eljutottak oda, hogy a múltidézős retró fílinget nemcsak a tonnaszámra öntött pixelpornó kalandokkal kívánj...