Voodoo Detective

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 24. (4 nap 22 óra múlva)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

New Ginen: egy gazdag vudu kultúrával átszőtt, üzletláncokkal elárasztott, kiváltságos turistákkal fertőzött kis szigetváros, ahol a helyiek a gyarmati korrupció ellen harcolnak, méghozzá nem kis tétért, hanem magáért a túlélésért.

Ebben a közegben találkozunk egy titokzatos, múlt nélküli nővel, aki egy olyan mélyreható dráma középpontjában áll, melynek köszönhetően még a valóság keszekusza fonalai is kibogozódással fenyegetnek.

Csatlakozz Voodoo Detective legújabb ügyéhez, ahol minden piszkos titok mögött veszély rejtőzik, és minden izgalmas pillanat akár az utolsó is lehet. Itt az idő, hogy felvedd a kalapodat és a ballonkabátodat, nyomozó, ugyanis van egy rejtély, amit meg kell oldanod!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Voodoo Detective – egy humoros, kézzel-rajzolt kaland, neves szinkronszínészekkel
Hír
1 hónapja 1 hete (2022. április 10.)

Voodoo Detective – egy humoros, kézzel-rajzolt kaland, neves szinkronszínészekkel

Első látásra nekünk a Broken Sword ugrott be róla a képek alapján, de bármi is legyen a végeredmény, egy humoros és izgalmas, ráadásul kézzel-rajzolt point-and-...