The Past Within

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 2. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Rusty Lake

Kiadó: Rusty Lake

Platform: Windows/DOS, Switch, iOS, Android, Mac OS

Leírás:

A The Past Within egy kooperatív kalandjáték és a Rusty Lake sorozat része. Mint a sorozat minden részét, ezt is a Rusty Lake stúdió fejlesztette.

A The Past Withinben a játékos feladata, hogy feltárja az Albert Vanderboom nevű férfival kapcsolatos titkokat. A probléma csak az, hogy a férfi már halott. A szükséges válaszok kiderítésének egyetlen módja, ha kapcsolatba lépünk a múlttal, és együttműködünk egy akkoriban élt személlyel.

A játékban két játékosnak kell megoldania a rejtvényeket szorosan együttműködve, miközben mindegyikük más-más történelmi korszakban található a játékon belül. Az egyikük 2D-ben, a másikuk pedig 3D-ben játszik. Mindkét korszak szorosan kapcsolódik egymáshoz. Az egyikben található nyomokat a másikban található rejtvények megoldására használják fel. Hasonlóképpen a mi cselekedeteink is egy másik történelmi korszakban tükröződnek. Például négy szimbólumra lehet szükségünk egy széf kinyitásához, amit a másik játékos a saját képernyőjén lévő képek elemzésével fedezhet fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.