Rusty Lake Hotel

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. december 14. (8 éve 5 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős, Point & click

Fejlesztő: Rusty Lake

Kiadó: Rusty Lake

Platform: Android, iOS, Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Rusty Lake Hotel cselekménye sötét és izgalmas. A címadó szállodába öt vendég érkezik, akiket nekünk kell elintéznünk, pontosabban megölnünk. Ezt többféleképpen is megtehetjük, például mérgezéssel, stb. Hogy a dolog még érdekesebb legyen, a cselekmény egy állatias, szürreális világban játszódik.

A Rusty Lake Hotel egy point-and-click kalandjáték, ami azt jelenti, hogy a játékmenet alapja az egymást követő helyszínek felkeresése, ahol különböző, az adott probléma megoldásához szükséges tárgyakat keresünk. A játékban hat, különböző rejtvényekkel teli szobát találunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.