Jusant

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 31. (7 hónapja 3 hete)

Műfaj: Érzelmes, Fantasy

Játékmenet: Felfedezős, Platformer

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Jusant egy mászásra koncentráló platformerszerű kalandjáték. A játékot a Don't Nod fejlesztette, amely olyan játékokért is felelős, mint a Life is Strange, a Vampyr és a Harmony: The Fall of Reverie.

A Jusant egy fantasy világban játszódik. Egy fiatal srácot alakítunk, aki egy hatalmas, magasodó tornyot mászik meg, hogy felfedezze építőinek - egy ősi civilizációnak - a titkait. Ballast útja során, egy nagyon segítőkész vízi lény kíséri végig.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 35

7.5/10 - Csak felfelé!
2024. január. 3.
Egyszerűen, de nagyszerűen újítja meg a sétaszimulátor műfajt, ugyanakkor lineáris játékmenete miatt alulmarad a szintúgy a felfedezésen alapuló friss A Highland Songgal szemben. Viszont technikai oldalról és hangulatilag annyira jól átadja a hegymászós életérzést, hogy már csak ezért is érdemes kipróbálni!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jusant - Csak felfelé!
Teszt
5 hónapja 2 hete (2024. január 3.)

Jusant - Csak felfelé!

A francia Don’t Nod úgy gondolta, hogy egy kisebb gárdával olyan játékot fejleszt, ami új színt visz a sétaszimulátorok világába. A hegymászás adaptálása amúgy...

A kalandjáték-fejlesztőket is elérte a játékipar leépítése
Hír
3 hónapja 3 hete (2024. február 27.)

A kalandjáték-fejlesztőket is elérte a játékipar leépítése

A játékiparban bekövetkezett sorozatos leépítésekről eddig nem nagyon értekeztünk, holott felettébb komoly és súlyos téma, amely különböző szinten és mértékkel,...