It Takes Two - háttérkép

It Takes Two

2021. március 26. (4 hónapja 19 órája)

Hazelight Studios

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 26. (4 hónapja 19 órája)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Kooperatív, platformer akció-kalandjáték, melyben Mayt és Codyt, az épp válásuk közepén járó szülőket irányítjuk, akiknek elméjét, egy egyelőre ismeretlen eszközzel, két babába varázsolják, amiket lányuk, Rose készített nekik, önmagukról mintázva. Most mégis együtt, közös erővel kell megküzdeniük a felettébb bizarr helyzetükkel, és rá kell jönniük, hogyan juthatnának vissza mihamarabb a saját testeikbe.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

"Együtt jobbak vagyunk" című videó érkezett az It Takes Two-hoz
Hír
4 hónapja 2 hete (2021. március 8.)

"Együtt jobbak vagyunk" című videó érkezett az It Takes Two-hoz

Pár héttel a megjelenés előtt egy új videón tekinthetjük meg az igencsak minőséginek tűnő alkotást.