A Way Out

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 23. (6 éve 1 hónapja)

Műfaj: Krimi, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy kooperatív játékmenetre építő, narratív kalandjáték.

1972-ben Vincent Moretti (Eric Krogh) börtönbe kerül csalás és gyilkosság miatt. A börtönben találkozik Leonard "Leo" Caruso-val (Fares Fares), aki immáron hat hónapja ücsörög bent lopás, testi sértés és fegyveres rablás miatt. Egy nap a kávézóban, Henry, a helyi gengszter főnök által megrendezett akcióban, megpróbálják megölni Leót, de Vincent közbeavatkozik, így mindketten a gyengélkedő kötnek ki. A gyengélkedőben Leo Vincent segítségét kéri, hogy ellopjon egy vésőt az irodából. Vincent eleget tesz a kérésének, és a lopás után Vincent rájön, hogy Leo szökést tervez, ezért felajánlja, hogy segít neki. Leo kezdetben tagadja a dolgot, de végül beavatja őt a terveibe…

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.