Blacksad: Under the Skin

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. november 14. (4 éve 6 hónapja)

Műfaj: Noir, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Juanjo Guarnido és Juan Diaz Canales neves képregényéből készült kalandjáték. A játékban a képregény főszereplőjét, a karizmatikus, New York városában élő magánnyomozót, John Blacksadet irányítjuk. A történet azzal kezdődik, hogy holtan találják egy New York-i boxklub tulajdonosát, miközben Bobby Yale-nek, a feltörekvő boxolónak nyoma veszik.

A játék noir stílusú krimi, amelyben a nyomozást néha különböző QT eventek pezsdítik fel.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.