Deliver Us The Moon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. október 10. (4 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Deliver Us The Moon egy sci-fi thriller, amely egy apokaliptikus közeljövőben játszódik, ahol a Föld természeti erőforrásai kimerültek. Az energiaválság megoldására törekedve a globális hatalmak létrehozták a Világűrügynökséget, és a Holdon ígéretes új energiaforrásra leltek.

A Világűrügynökség kolonizálta a Holdat és létrehozta rajta főbázisát. Egészen addig minden rendben is volt, amíg egy végzetes éjszakán minden kommunikáció megszakadt a Földdel, és az energiaforrás odaveszett. Most, évekkel később, a Föld utolsó űrhajósának bőrébe bújva az a feladatod, hogy kiderítsd, mi történt, és megmentsd az emberiséget.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Deliver Us Mars

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. június 28.)

Három kalandjáték magyarítása is elkészült a héten: Outer Wilds, Deliver Us The Moon, Billy Masters Was Right

Lesz mit játszani ebben a dögmelegben.