The Turing Test

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 30. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A távoli jövőben járunk. Ava Turing mérnök egyike annak a kutatócsoportnak, amelyet a Nemzetközi Űrügynökség (ISA) küldött a Jupiter Europa nevű holdjának felfedezésére. Míg Ava a kirogén álmát alussza, a csapat többi tagját felébresztik, és a holdra utaznak, hogy felállítsák a bázisukat, és megkezdjék a tanulmányok elvégzését, Avát pedig a tervek szerint a bázis befejezése után ébresztik majd fel. 

Valamivel később Ava-t felébreszti a Technical Operations Machine (T.O.M.), egy mesterséges intelligencia, amely a projektet felügyeli. T.O.M. közli Avával, hogy a legénység társai veszélyben vannak, és le kell mennie, hogy segítsen nekik. A nő elindul egy leszállóegységgel, és belép az Europa bázisára. T.O.M. gyorsan felismeri, hogy a bázis belső konfigurációja megváltozott a feljegyzéseikhez képest, aminek következtében ahhoz, hogy Ava tovább tudjon haladni a komplexumban, különböző teszteket kell teljesítenie... 

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a The Turing Test magyar nyelvű fordítása
Hír
3 éve 3 hete (2021. május 20.)

Elkészült a The Turing Test magyar nyelvű fordítása

Már magyarul is élvezhető ez a kellemes sci-fi kaland.