Psychonauts 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 25. (3 hete 3 napja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Razputin Aquato, a képzett akrobata és erős médium, megvalósította élete nagy álmát, és csatlakozott a Psychonauts nevű nemzetközi médiumokkal teli kémszervezethez! De ezek a látnoki szuperkémek bajban vannak. Történt valami a vezetőjükkel miután elrabolták, és ami még rosszabb, egy tégla rejtőzik a főhadiszállásukon. Raznak meg kell állítania a téglát, mielőtt végrehajtja titkos tervét - hogy visszahozza a gyilkos gonosztevőt, Maligulát a halálból! 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Psychonauts

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb infómorzsák érkeztek a Psychonauts 2-ből
Hír
3 hónapja 4 hete (2021. május 20.)

Újabb infómorzsák érkeztek a Psychonauts 2-ből

Idén 6 éve annak, hogy a 2015-ös E3-on bejelentésre került a Psychonauts folytatása. Még az is lehet, hogy 2021-ben valóban megjelenik szegényke.

Technikai és sztori infók érkeztek a Psychonauts 2-höz
Hír
1 hónapja 4 hete (2021. július 20.)

Technikai és sztori infók érkeztek a Psychonauts 2-höz

Lássuk, hogyan fut a játék az egyes konzolokon.