Hiveswap

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 14. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Andrew Hussie ötlete nyomán, a Homestuck c. webcomic alapján készült point'n click kalandjáték. A játék főszereplője Joey Claire és öccse, akiket egy elég furcsa idegen lény támad meg a saját házukban. A támadás elszakítja őket egymástól ezért főleg Claire-en múlik, hogy a fura lényeket eltakarítsuk az útból. Időközben egy másik társat is kapunk az események közepette, Xefrost, a szarvakkal ellátott fiatal srácot. Az ő világát szintén idegenek támadták meg, akiket egy gonosz királynő irányít. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8.5/10 - Az utóbbi idők egyik legkellemesebb point'n click kalandjátéka
2017. november. 4.
Ennek ellenére viszonylag könnyű dolgom van a Hiveswap ajánlásával mert kb. bárkinek nyugodt szívvel a kezébe adnám az egeret miután elindítottam a programot. Könnyed, jópofa, szellemes és a konvenciókat nem csak a játékszabályokban de verbálisan is áthágja. Mivel még csak a sorozat első epizódjával volt dolgom, így a hátralévő részek csak rátehetnek egy pár lapáttal a már most is bíztató alapanyagnak. A 8 euros alapárat simán megéri, nem lehet mellélőni vele. Ha idén csak egy point'n click kalandjátékot akartok kipróbálni, a Hiveswap első része legyen az.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hiveswap: Act 1
Teszt
6 éve 6 hónapja (2017. november 4.)

Hiveswap: Act 1

A zsáneren belül a kalandjátékok archetípusa kezd olyanná válni mint az a bizonyos madárfaj aminek fehér tollazata van. A '90-es években csömört kaptunk tőlük,...

Hiveswap: videós glitchparádé
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 14.)

Hiveswap: videós glitchparádé

Szó szerint kiakasztani vagy meghülyíteni egy játékot csupán azon múlik, hogy az illető aki játszik vele, mennyire erőlteti meg magát.