Deponia 3: Goodbye Deponia

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. október 18. (10 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Deponia sorozat harmadik része, amely a második rész közvetlen folytatása. Főszereplőnk ismét Rufus, az egocentrikus feltaláló, aki csak ritkán érez szimpátiát a körülötte élők iránt. Egyetlen vágya még mindig az, hogy eltűnjön végre a szeméttelepszerű Deponia földjéről és eljusson a hőn áhított Elysiumba, ahol minden szép és jó.

A játék első fele tradicionális point and click játéknak tekinthető, az ebben a műfajban szokásos fejtörőkkel megfűszerezve. A játék második felében azonban Rufus két darab klónt készít magából, és innentől kezdve Maniac Manson és Day of the Tentacle stílusban váltogathatunk az egyes karakterek között.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.