Edna & Harvey: Harvey's New Eyes

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. augusztus 26. (12 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Edna és Harvey sorozat második része, melyben a játékos Lilly irányítását veszi át. Lilly egy bentlakásos keresztény iskolában nevelkedő, nagyon jó magaviseletű, szégyenlős kislány, aki ezeken kívül még kétféle tulajdonsággal rendelkezik: nem beszél, ezért egyetlen szót sem szól az egész játék során (egy narrátor tölti ki a hézagokat), és a cselekedeteivel mindig súlyos sérüléseket okoz másoknak. Amikor legjobb barátnőjének, Ednának hirtelen nyomaveszik, úgy dönt, hogy itt az ideje a saját lábára állnia és megoldania a rejtélyes eltűnést.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

8/10 - Szemesnek áll a világ
2020. szeptember. 2.
Ha valaki szereti a német, azon belül is a Daedalic-féle humort, és nem zavarja, hogy a legádázabb Sierra időket idéző kifacsart gondolkodásmód szükségeltetik hozzá, az szerintem mindenképpen szerezze be akár az eredeti PC-s, akár az újabb konzolos változatot, mert egy 8-10 órás agyament, de kifejezetten szórakoztató élményben lesz része.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Edna and Harvey: Harvey's New Eyes
Teszt
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 2.)

Edna and Harvey: Harvey's New Eyes

A Daedalic legelső játékával, az Edna and Harvey: The Breakouttal rögtön elég magasra tette a lécet a betegesen elvont humor és a mögötte meghúzódó magvas, elég...