The Procession to Calvary

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. április 9. (4 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Hurrá! A szent háborúnak vége! Elnyomóitokat legyőztük, az Öreg Isten templomai romokban hevernek, és ártatlan emberek ezreit gyilkolták meg! De van egy rossz hírem is: a zsarnok Mennyei Péter megszökött a karmaink közül, és téged bíztak meg azzal a feladattal, hogy megtaláld…

Utazásod egy részletgazdag, több száz különböző reneszánsz festményből felépített tájon vezet keresztül. Ellopsz egy hajót, megetetsz egy szamarat, részt veszel egy tehetségkutató versenyen, segítesz egy ügyetlen utcai bűvésznek, énekelsz, táncolsz, (varázs)fuvolázol, megpiszkálod egy ember arcát, kincsre vadászol és elbeszélgetsz a Mindenható Istenünkkel... De vajon megtalálod-e a Mennyei Pétert? És ha igen, hogyan fogsz bosszút állni!?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Four Last Things Death of the Reprobate

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
2 hónapja 2 hete (2024. március 14.)

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Elstartolt a Steam Tavaszi Vásár, mi meg véletlenszerűen kiválasztottunk pár ígéretes ajánlatot - frissebbeket, régebbieket egyaránt -, bízva benne, hogy talált...