Death of the Reprobate

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 17. (3 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A játék a „reneszánsz trilógia” befejező része. Az előző részek:

Four Last Things
The Procession to Calvary

Halhatatlan János haldoklik. Mint utolsó örököst, téged hívtak, hogy meghallgasd utolsó kívánságát. De vajon mi lesz az? Talán megkér téged, hogy bosszuld meg a halálát? Meg kell ölnöd mindazokat, akik bántották őt? Meg kell valósítanod az életre szóló tervét, hogy belülről buktasd meg az uralkodó elitet, megbontva a hatalmi egyensúlyt, és végül megmentve a világot? Vagy lehet, hogy csak egyszerűen megkér, hogy ne legyél már ilyen gyökér?

A Death of the Reprobate egy szelíd történet az emberek megsegítéséről és arról, hogy miképp legyünk kedvesek másokhoz. Utazz egy csendes, vidéki városba, és segíts a helyieknek a mindennapi teendőkben. Barangolj a közeli erdőben, és csevegj egyet az aprócska tavacskában nyakig elmerült nővel. Mássz fel egy idilli kilátópontra a hegyekben, ahonnan kilátás nyílik a völgyre, a tengerre, az égre, a természetre, az ember alkotta világra, a távoli horizont végtelen mélységeiben rejlő örök rejtélyre, stb. stb. stb... aztán segíts egy férfinak madarakat lőni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Death of the Reprobate – készül a reneszánsz trilógia befejező része
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. szeptember 22.)

Death of the Reprobate – készül a reneszánsz trilógia befejező része

Joe Richardson nem tétlenkedik, és ha minden jól megy, akkor már jövőre elhozza nekünk a szatirikusan szentségtörő sorozat utolsó részét.