Blood Nova

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 5. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cosmic Void

Kiadó: Cosmic Void

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Love hercegnő egy hatalmas galaktikus birodalom trónjának várományosa. De amikor összeesküvők egy csoportja megpróbálja ezt meghiúsítani, Love és legjobb barátja, Kel egy csillagközi világítótoronyban rekednek...

A Blood Nova egy modern point and click kalandjáték, amely egy egyedi és eredeti tudományos-fantasztikus univerzumban játszódik. Egy kalandos és összeesküvéses történetet mesél el, klasszikus pixel art stílusban ábrázolva.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a Blood Nova, a Cosmic Void legújabb játékának a KS kampánya
Hír
2 éve 4 hónapja (2022. január 20.)

Elindult a Blood Nova, a Cosmic Void legújabb játékának a KS kampánya

A The Corruption Within alkotóinak új játéka vizuálisan nem sokban különbözik majd az előző játékukban látottaktól. Ennek ellenére persze még kaphatunk egy tört...