The Corruption Within

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 9. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cosmic Void

Kiadó: Cosmic Void

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Éppen egy kempingezéssel töltött nyaraláson vagy a családoddal, amikor a feleségednek és két kisgyermekednek nyoma veszik.  Mivel senkivel sem tudsz kapcsolatba lépni, a környék egyetlen civilizációs forrása - egy tóparti nagy, régi kúria - felé veszed az irányt.  Fokozatosan egyre nagyobb rejtélybe keveredsz, miközben kétségbeesetten próbálod megtalálni a családodat.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 103

8.5/10 - Valódi gyöngyszem az indie horrorok körében
2021. július. 4.

A The Corruption Within a hangulatos világával, remek sztorijával, kiváló zenéjével, egy valódi gyöngyszem az indie horrorok körében. Egyesek számára talán túl rövid, és a lezárás is hirtelen jön, de a mai rohanó világban ez a 3-4 óra véleményem szerint épp elég ahhoz, hogy bosszankodás nélkül megoldjunk egy izgalmas, viktoriánus rejtélyt. A jelenlegi 8 eurós ára miatt pedig csak ajánlani tudom ahogy azt is, hogy ha belevágtok, akkor várjatok vele amíg besötétedik, mert úgy igazi az élmény.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Corruption Within
Teszt
1 éve 4 hónapja (2021. július 4.)

The Corruption Within

Van valami a viktoriánus történetekben, ami miatt szinte bármilyen műfajt zabálni tudok belőlük. A leghangulatosabb, legrejtélyesebb sztorik persze kétségkívül...

Elkészültünk a The Corruption Within magyarításával
Hír
1 éve 3 hónapja (2021. augusztus 2.)

Elkészültünk a The Corruption Within magyarításával

Magyar nyelven is élvezhető a viktoriánus korabeli horror móka.