Milkmaid of the Milky Way

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 5. (7 éve 4 hónapja)

Műfaj: Érzelmes, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Machineboy

Kiadó: Machineboy

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Milkmaid of the Milky Way egy történet az ismeretlenbe való belépésről, a múltból való kitörésről, a korról, az életről, a halálról és az időről, de legfőképpen arról, hogy megtaláljuk a saját helyünket az univerzumban.

Az 1920-as évek Norvégiájában járunk, és Ruth, egy fiatal nőt irányítunk, aki egyedül él a fjordok végén lévő távoli farmon. Ruth tehenekkel foglalkozik és finom tejtermékeket készít, amiket aztán a barátja a legközelebbi városban áruba bocsát. De a tejüzlet nem megy túl jól, és az élet a farmon magányos és nehéz. Éjszakánként pedig rejtélyes dolgok történnek vele és a teheneivel, melyek elgondolkodtatják Ruth-ot: vajon ez az az élet, amire valójában vágyik?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
2 hónapja 23 órája (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...