Kathy Rain

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. május 5. (8 éve 2 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Clifftop Games

Kiadó: Raw Fury

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, Android

Leírás:

A történet a 90-es években játszódik és a címben szereplő Kathy Rain történetét meséli el nekünk. Kathy egy erős akaratú újságíró növendék, akinek meg kell birkóznia a saját problémás múltjával, miközben a közelmúltban elhunyt nagyapja titokzatos halálát is szeretné megfejteni. A motorkerékpárjával, egy csomag cigarettával és a jegyzetfüzetével Kathy beleássa magát a szülővárosa rejtélyébe, amely egy érzelmes és zűrzavarral teli, borzalmas utazásra készteti őt.

Ahogy követni kezdi a nyomokat, egyre több kérdés tör felszínre. Mit csinált Joseph Rain azokon az éjszakákon, és mi kényszerítette végül tolószékbe? Milyen titkot vitt magával a sírba egy öngyilkos fiatal művész, és miért kezdenek egyre többen megőrülni Conwell Springsben? Az igazság sötétnek és baljósnak ígérkezik...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A GOG Téli Vásárának bűvöletében
Hír
4 hónapja 4 hete (2023. december 23.)

A GOG Téli Vásárának bűvöletében

Tudjuk, hogy ott már múlt hét óta tartanak a leárazások, de ha már a Steam Téli Vásárról beszámoltunk nektek, akkor a Good Old Games oldalát sem hagyhatjuk figy...