Between Horizons

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 25. (3 hónapja 18 órája)

Műfaj: Krimi, Thriller, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Between Horizons egy narratív, 2.5D-s, sci-fi, nyomozós kalandjáték. 33 évvel a Zephyr útnak indulása után (az emberiség első olyan űrhajója, amelyet csillagközi utakra terveztek) a küldetése hirtelen veszélybe kerül. A játékos feladata megtalálni a tettest, mielőtt túl késő lenne.

A cselekmény egy félig nyitott világban játszódik, amely a döntéseid alapján ágazik el és ér véget.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Between Horizons – egy elágazó sci-fi detektívtörténet
Hír
1 éve 7 hónapja (2022. október 29.)

Between Horizons – egy elágazó sci-fi detektívtörténet

A díjnyertes Lacuna készítőinek új játéka ismét a jövőben játszódik, és ezúttal is a nyomozós játékok rajongói örülhetnek a legjobban.

A Between Horizons egy allegória a reményt fenntartani próbáló köztes generációink számára
Hír
1 éve 4 hónapja (2023. február 16.)

A Between Horizons egy allegória a reményt fenntartani próbáló köztes generációink számára

A PC-re és konzolokra egyaránt érkező sci-fi nyomozós platformjáték gazdag narratívát és egy csipetnyi egzisztenciális rettegést kínál.