Murder is Game Over

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 25. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Leírás:

A point-and-click műfajba sorolható Murder is Game Over egy klasszikus detektívregény, amiben egy világhírű videójáték-készítő meggyilkolását kell az önkéntes nyomozójelölteknek felgöngyölni egy vidéki kastélyban. Ehhez ki kell kérdeznünk a gyanúsítottakat, valamint különböző nyomokat kell felkutatni, amik segítségével közelebb juthatunk a tettes személyéhez. Mivel a kastélyon állítólag átok ül, az sem kizárt, hogy természetfeletti jelenség van a bűntény mögött! De pánikra semmi ok, a megoldást hűséges kutyánk, Cleo társaságában fogjuk keresni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Murder is Game Over - vajon megleled a gyilkost?
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. október 28.)

Murder is Game Over - vajon megleled a gyilkost?

A HitherYon Games által fejlesztett Murder is Game Over immár a konzolokat is meghódította! A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően időközben sorozattá duzzadt...