A díjnyertes Lacuna készítőinek új játéka ismét a jövőben játszódik, és ezúttal is a nyomozós játékok rajongói örülhetnek a legjobban.

A Between Horizons a Zephyr fedélzetén játszódik, az emberiség első olyan űrhajóján, amelyet csillagközi utazásra terveztek. A játékos egy Stella nevű nőt irányít, aki 24 évvel ezelőtt született a hajón, és nemrég örökölte meg apja biztonsági főnöki posztját. Nincs egyszerű helyzetben, ugyanis a hajón egy a társadalmi rend felbomlasztásával és a hajó küldetésének meghiúsításval foglalatoskodó  összeesküvők csoportja garázdálkodik.

A Between Horizons egy modern 2.5D pixel-art kalandjáték, amely elágazó narratívát épít egy félig nyitott világba. A DigiTales csapata már az előző játékukkal, a Lacunával megmutatta, hogy milyen jól képes dolgozni egy elágazó történettel és a nyomozós játékelemekkel, szóval valami hasonlót várunk a következő játékuktól is: feszes és tempós cselekményt, valamint erkölcsi döntések tömkelegét.

A készítők szerint egy rossz döntés nem hoz egyből Game Overt. A kudarc nagyon is egy lehetőség, ugyanis nincs második esély. Rossz döntések esetén a történet folytatódik, és a játékosok együtt élnek a következményekkel. Egy új és továbbfejlesztett automatikus mentési rendszer gondoskodik arról, hogy ne legyen visszaút, mivel a történet elágazásai és befejezései a játékos döntésein alapulnak, amelyek közül egyiket sem lehet visszavonni.

A Between Horizons 2023 utolsó negyedévében jelenik meg Windows, Playstation 5, Nintendo Switch és Xbox Series S/X platformokra.