Atlantis: Evolution

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. április 13. (18 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a részben Curtis Hewittet, egy fotóriportert irányítunk, aki épp most fejezett be egy megbízást Patagóniában, és hazafelé tart egy hajó fedélzetén. Egy szörnyű viharban a hajó elsüllyed, és Curtis épphogy csak túléli. Aztán hirtelen mentőcsónakját egy örvény beszippantja az óceán mélyébe. Ezek után Atlantisz elveszett városának szívében találja magát, a fejlett technológia és a különös hiedelmek földjén. Mielőtt hazatérhetne, Curtisnek az útközben talált tárgyak segítségével segítenie kell a lakosoknak megdönteniük az őket uraló ijesztő isteneket és istennőket.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Atlantis 4: Evolution
Végigjátszás
14 éve 8 hónapja (2008. május 28.)

Atlantis 4: Evolution

Kalandjaink során egy fotóriportert, Curtis Hewitt-ot irányítjuk, aki épp most fejezte be patagóniai küldetését, és hazafelé tart egy hajó fedélzetén. Egy szörn...