Atlantis 3: The New World (Beyond Atlantis II)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. április 25. (23 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Beyond Atlantis II az Atlantis-sorozat harmadik része.

A fantasy játék 2020-ban játszódik, amikor egy fiatal egyiptológus és társa egy ősi egyiptomi lelőhelyet keresnek a sivatagban. Számos rejtéllyel és feladvánnyal szembesülve, küldetése végül magának az elveszett Atlantisz városának felkutatásává válik.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.