Amnesia: A Machine for Pigs - háttérkép

Amnesia: A Machine for Pigs

2013. szeptember 10. (7 éve 10 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. szeptember 10. (7 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: The Chinese Room

Kiadó: Frictional Games

Platform: PC, PlayStation 4, Linux

Leírás:

Az Amnesia folytatását a Frictional Games a SOMA fejlesztése miatt a thechineseroomnak adta át, akik elsősorban a Dear Estherrel szereztek hírnevet maguknak. Sajátos elképzelésük a belső nézetes horror játékokkal kapcsolatban nyomot hagyott a második Amnesia játékon, a narratív történetmesélés és a sétaszimulátorokra jellemző ismérvek jellemzik ezt az alkotást. Ennek megfelelően sokkal kevésbé intenzív és félelmetes játék lett a Machine for Pigs, amelynek története 1899-ben játszódik, főhőse pedig egy gazdag gyártulajdonos, Oswald Mandus. Egy végzetes mexikói expedíció látomásaitól kínozva, az indusztriális utópia hanyatló álmaitól megtörve, bűntudattól és egy trópusi fertőzéstől szenvedve egy rémálomba csöppen. A házban csend honol, lába alatt valamiféle pokoli gépezet remegteti a földet: csak annyira emlékszik, hogy gyermekei óriási veszélyben vannak, és neki kell megmentenie őket.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.