Gone Home - háttérkép

Gone Home

2013. augusztus 15. (7 éve 8 hónapja)

Fullbright Company LLC, The
7.0
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013-08-15

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Gone Home az elsők között érkezett a sétaszimulátorok világába és úgymond új kaput nyitott a kalandjátékok játékmódjainak szerteágazó variánsai között. Hatalmas siker övezte a megjelenést, a Polygon például 10/10-es értékeléssel és a 2013-as év játéka díjával jutalmazta.

A játékban az lesz a feladatunk, hogy bejárjuk a főhős házát és rájöjjünk az okra, hogy családunk miért nem fogadott minket tárt karokkal annak ellenére, hogy hosszú távollét után érkeztünk haza. A játék teljesen egyszerű sétaszimulátor, logikai feladatokat nehéz keresni benne, mivel leginkább tárgyak megvizsgálásáról szól az egész játékmenet.

2016-ban PS4-re és Xbox One-ra is kiadták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 60

7.0/10 - Nem rossz játék unalmas estékre
2017. november. 2.
Nem rossz játék unalmas estékre, vagy amikor semmi másra vágysz csak hogy elmerülj egy egyszerű és könnyű játékban. Lassú, monoton, de megvan benne a kellő szikra ahhoz, hogy az ember ne tudja abbahagyni, amíg meg nem fejti a háttérben bújkáló rejtélyt. Plusz a nosztalgiázni vágyók sem fognak fintorogni tőle.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.