Május 10-én érkezik az egyik talán legismertebb kooperatív kalandjáték sorozatnak, a We Were Here-nek, a negyedik része, amely szebb, nagyobb és modernebb lesz az előző részeknél.

E csodás alkalomból a játék fejlesztőcsapata – Total Mayhem Games – egy izgalmas, amolyan megjelenés előtti utolsó videóval kecsegtetett bennünket:

A We Were Here Forevernek keresztelt részben szintén a Castle Rocknak nevezett helyről kell majd élve elmenekülnünk, miközben különböző fejtörők állják útjainkat. A játékhoz kötelező a mikrofon és az internetkapcsolat, ugyanis a játékot csak két játékos közös együttműködésével lehet végigjátszani.

Ha egyáltalán nem ismernétek a játékot, vagy csupán csak a negyedik részével szeretnétek játszani, akkor érdemes megkukkantani a játék előzményeit bemutató videósorozatot, melynek első részét ide is belinkeljük:

Nekünk is sikerült beszereznünk a játékot, ezért ha minden jól megy, és időnk is engedi, akkor nem sokára tesztet és videót is láthattok majd az AG csapat Castle Rock-i élményeiről.