A baljóslatú Castle Rockban térsz magadhoz, és elsőre úgy tűnik, hogy nincs onnan kiút. De hogy kerültél oda? Saját meggondolatlanságból, vagy valaki elárult téged?

A kooperatív, fejtörős kalandjáték sorozatnak már ez lesz a negyedik része – a játék adatlapjáról elérhetitek a többit – és az igazság az, hogy a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, nem alaptalanul próbálnak meg minél több bőrt lenyúzni róla. A 2017-ben megjelent első rész ráadásul teljesen ingyenesen végigjátszható, de meg kell jegyeznünk, hogy ehhez a játékhoz valóban két játékos szükségeltetik, plusz egy jó mikrofon és internetkapcsolat.

A We Were Here Forever névre keresztelt negyedik részben a fejlesztők – Total Mayhem Games – még jobb kooperatív játékot és sokkal szebb grafikát ígérnek, amely már a legújabb generációs konzolok erejére (is) támaszkodni fog. A történet fokozatos módon adagolja majd az információkat a főszereplők sorsáról, és természetesen a rejtélyes Castle Rocknak nevezett helyszínről.

A játékosok ismét két antarktiszi kutató bőrébe bújnak majd, hogy végre fény derítsenek ennek a barátságtalan környezetnek a titkaira. Bár a hangulatos kastélyt szinte végig külön utakon fedezik majd fel, de az elébük kerülő fejtörőket mindig csak közös erővel tudják megoldani, amihez nagyon ajánlott a már említett mikrofon. Éppen ezért, ha ismertek valakit, aki nem fél, és szereti a jó fejtörőket, akkor ezt a játékot mindenképp ajánljuk nektek kipróbálásra, főleg, mivel az első része semmibe sem kerül.

A legújabb rész év végén érkezik Steam, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra.