Az egyik legmegbízhatóbb Twitter „leaker” egy egész érdekes képet posztolt.

Természetesen az alábbi szöveg nem több spekulációnál, de egész kellemes érzés elgondolkodni arról, milyen is lehetne egy Star Wars univerzumban játszódó Quantic játék. Tom Henderson, aki a játékvilág egyik legismertebb leakerje (infó kiszivárogtatója), ezúttal egy érdekes képet tett közzé a Twitteren:

A kép azt sugallja, hogy a Quantic Dream egy Star Wars-játékon dolgozik, amit aztán szó szerint meg is erősít, sőt, egy videót is belinkelt a poszt alá, melyben azt írja, hogy egy francia youtuber szintén ezt a pletykát hallotta. Persze a Quantic Dream még nem erősítette meg, de én simán el tudnék képzelni akár egy nyomozós, krimis sci-fit is Lucasék univerzumában.

A Star Wars márka egyébként most már nincs korlátozva, és bárki számára elérhető licencelés céljából, ezért bárki, aki érdekes ötlettel érkezik a Disney-hez, szabad utat kap mondjuk egy játék elkészítéséhez. Ennek köszönhetően néhány Star Wars játék már most is fejlesztés alatt áll. A Ubisoft Massive stúdiója például egy nyílt világú játékon ügyködik, de például a Zynga egy Star Wars Hunters nevű mobil/Switch aréna harcjátékot bütyköl. Rajtuk kívül az EA sem szeretne kimaradni a mókából, és úgy tudni, hogy legalább egy Star Wars címen jelenleg is nagy erőkkel dolgozik.